Георги Петров за ролята на технологиите и иновациите във волейбола (видео)

Георги Петров за ролята на технологиите и иновациите във волейбола (видео)

Специалистът Георги Петров, извел три пъти младежите до 21 години на Локомотив до титла в Русия, член на новосформираната треньорска комисия към Българската федерация по волейбол, говори пред Богдан Млъчков в подкаста "Volleyball Explained". Петров също е бивш волейболист от школата на Левски, бивш национал, както и няколко години помощник-треньор в българския национален отбор. Той продължава да прилага идеите си за повишаване на квалификацията на треньорите и на младежкия и детския волейбол, като наскоро проведе уникален по рода си виртуален семинар, предизвикал интереса на стотици специалисти. 

В подкаста Петров говори за идеите на новата треньорска комисия, уебсайтът ucha.se като вдъхновение за българския волейбол, спортната анимация - инструмент в процеса на обучение, важността на комуникацията между треньорите. Каква според него е ролята на технологиите и иновациите във волейбола?

Специалистът споделя и каква ще е темата на следващия семинар след успеха на първия такъв. Какво е мнението му за включването на Максим Михайлов от Зенит (Казан) като външен нападател през изминалия сезон?

Чудо ли беше завръщането на Русия на финала на олимпийските игри през 2012 г. в Лондон (в двубоя с Бразилия, приключил 3:2 гейма)?

Каква е оценката му за нивото на българската Суперлига? 

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички