Димитър Пенев засипа с похвали Валентин Антов

Димитър Пенев засипа с похвали Валентин Антов

Легендата на българския футбол Димитър Пенев засипа с похвали младия талант на "червените" Валентин Антов, както и направи кратък коментар по повод равенството на столичани с Лудогорец.

"От него си зависи да бъде постоянен. Сега пред него има отличен шанс да расте. Да не слуша, че другите взимат повече пари, а той по-малко. После като подготви паспорта за чужбина, тогава да мисли за пари.

Опитните нека му помагат и с времето ще израсне. Както стана с Петровците Мартин и Стилиян, с Бербатов, който и книги пише вече... Антов е тръгнал по добър път. Прави впечатление на добро, сериозно и отговорно момче. Трябва да продължава така и да не се главозамайва. Нека на разборите да слуша с двете уши и да помни какво му говори треньорът и какво му чертаят на дъската", сподели Пената пред "Тема спорт".

"За играта на ЦСКА срещу Лудогорец не искам да взимам отношение и да коментирам. Но като цяло в доста периоди отдавахме средата на терена под аренда на съперника. От халфовата линия дойдоха бедите ни в мача", добави още той.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти