Жозе се отрече от "чудото", днес е сигурен, че Юнайтед ще завърши в топ 6

Жозе се отрече от "чудото", днес е сигурен, че Юнайтед ще завърши в топ 6

Мениджърът на Манчестър Юнайтед очаквано бе попитан на днешната си пресконференция за думите от негово интервю пред бразилска телевизия, които бяха цитирани тази сутрин в английските медии. Става дума за изказването, че "червените дяволи" трябва почти да извършат чудо, за да завършат в топ 4 в Премиър лийг. Моуриньо твърди, че всъщност на мисли така, тъй като разликата от четвъртия не е толкова голяма, но изрази увереност единствено, че отборът му ще бъде част от голямата шестица.

"Не знам дали съм използвал тази дума, или не, но изобщо нямам такова усещане. Ние сме на осем или девет точки от четвъртото място, така че не мисля изобщо, че се нуждаем от чудо. Имаме нужда само от серия добри резултати и да не губим точки, които не би трябвало да губим", заяви Моуриньо.

"Съгласен, че Манчестър Юнайтед никога не би трябвало да бъде седми, въпреки феноменалните инвестиции, които Евертън направи. Въпреки очевидното подобрение на този състав в сравнение с миналия сезон, не мисля, че те ще завършат пред нас в края на сезона. Мисля, че за всеки е ясно, че има шест обора, които трябва да останат на първите шест позиции. Всеки знае още, че два от тези тимове ще останат извън топ 4", добави Специалния.

Португалецът освен това бе попитан и дали наистина е нарекъл Пол Погба "вирус" в съблекалнята на Юнайтед след равенството със Саутхамптън, каквито информации се появиха в последните дни: "Едно е да ме питате за интервю, което съм дал за бразилска телевизия - нещо, което може да изгледате и да видите какво съм казал, и съвсем друго нещо е да бъдеш цитиран от незнайно кой. Аз не участвам в тези игри. Виждате ме на пресконференции, виждате ми на интервютата след мачовете и знаете какво съм казал. Това е напълно различно от "някой твърди, че съм казал"... Няма да участвам в това. "

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички