От Етър благодариха на кмета на Велико Търново

От Етър благодариха на кмета на Велико Търново

"Етър върви крачка по крачка напред и за няколко години извървя пътя от аматьорския до професионалния футбол. Това обаче нямаше да стане без подкрепата на Община Велико Търново и кмета Даниел Панов", заяви на пресконференция членът на Управителния съвет на клуба и един от основните спомоществователи Александър Нанков.

Етър се надгради и продължи да върви в правилната посока. Немалко бяха скептиците преди година при назначението на г-н Балъков, но то се оказа напълно удачно. Не само заради резултатите, а за методите на работа и организацията в клуба. Важен момент в цялото развитие на клуба и на футбола във Велико Търново е работата на кмета на града г-н Даниел Панов, защото благодарение на него Етър успя да извърви пътя от аматьорския до професионалния футбол. За 25г. се смениха толкова кметове, но едва сега наистина се прави нещо за развитието на спорта и футбола. Независимо от всички трудности, през които минаваме, клубът върви в правилната посока. Да, длъжници сме в някои отношения, но в цялата страна ситуацията с българския футбол е такава. Тази година предстои да се изгради изкуственият терен до Спортното училище, което е важна част от развитието на футбола. Убеден съм, че ще доведем нещата до край“, заяви Александър Нанков.

„Мога само да потвърдя добрите думи за кмета г-н Панов. Разбира се, моите виждания за футбола са още по-големи, но в България трябва търпение, а ние имаме разбиране от Община Велико Търново в лицето на инж. Даниел Панов и проф. Камарашев. Аз благодаря и на г-н Нанков, който е най-близо до отбора от всички членове на УС и помага с всичко, което може. Без такива хора не можем да имаме успехи. Правим крачка по крачка напред“, коментира и главният мениджър Красимир Балъков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти