Конър Макгрегър: Хабиб и Поли, не се оплаквайте като к*чки

Конър Макгрегър: Хабиб и Поли, не се оплаквайте като к*чки

Конър Макгрегър винаги е готов да отвърне на удара, когато някой си позволи да говори за него и да го обиди. Наскоро се появиха слухове, че той ще се бие срещу Поли Малинаджи в боксова среща, но Малинаджи опроверга и изсипа яростни обиди към ирландеца. Хабиб също използва една от запазаните реплики на Конър, за да го обиди, но той няма да остави нещата така и днес отвърна на тези "разорени момчета":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jan 11, 2019 at 6:01pm PST

"Харесвам Поли Малинаджи. Ето ви една конфронтация между нас заради снимка, която той не хареса. Да, чухте го добре заради една снимка. Казах му да не се оплаква. Не трябва да е кучка, която се оплаква. Същото казах на Хабиб в края на 3-тия рунд, който беше моя рунд. Казах му, че не трябва да се опаква. Всеки рунд той се оплакваше на рефера. Той дори се оплакваше на рефера в 4-тия рунд, когато беше върху мен.

Това ме обърка. Ако някой трябваше да се оплаква на рефера, то това бях аз в първия рунд. В този рунд той ме държеше за краката 4 минути, без да прави нищо. Нямаше никаква активност. Битката си е битка и на никой не му пука. Оплакваше се на рефера като кучка. С течение на времето разбрах, че много от бойците са абсолютни кучки. Знам, че вие, момчета, сте разорени, но поне не бъдете разорени кучки."

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички