Латвийски шеф идва в София за Славиша

Латвийски шеф идва в София за Славиша

Латвия ще се бори до последно за Славиша Стоянович. Това става ясно от материал в sportacentrs.com. Медията първа разкри за възможността Левски да остане без треньор, защото предпочитал офертата на прибалтийската държава. В Рига не са убедени, че нещата са приключили, както обявиха “сините” на пресконференцията след първото занимание за 2019 година, която се проведе във вторник. Повод за това твърдение даде и самият президент на федерацията на страната.

“Докато не уредим нещата и не подпишем официален договор, аз няма да коментирам имена или фамилии. Медиите обичат да се ровят. Признавам, че успяхте да разкриете доста неща. Но ще научите кой ще води националния отбор, когато всичко приключи”, обяви Каспар Горкш, който е работил заедно със Славиша Стоянович във ФК Рига.

Горкш не беше категоричен, че Стоянович е отпаднал от сметките му. “Вижте, не искам да коментирам имена, за да не се правят спекулации. Датата, която сме си поставили като краен срок, е 15 януари. Има дребен детайл, който да изгладим. Надявам се, че ще успеем да го решим дотогава”, продължи бившият футболист.

Според медиите в Латвия в близките дни той ще дойде в София, за да преговаря с ръководството на Левски. Целта на латвийците е Стоянович да работи на две места до юни, когато изтичат ангажиментите му към “сините”. Другият вариант за треньор е бил Виктор Скрипник. Той е щял да получава същата заплата като Славиша, но не се е поблазнил от офертата.

“Меридиан Мач”

Още от БГ Футбол

Виж всички