Здравко Здравков: Има неяснота с вратарите (видео)

Новият треньор на вратарите в Лудогорец - Здравко Здравков коментира ситуацията с вратарския пост в Лудогорец, за който той ще се грижи в тренировъчния процес. Здравков сподели очакванията си преди заминаването на “орлите” за Турция, където Лудогорец ще се подготвя през зимата.

20 Лудогорец замина за Анталия

“Нова обстановка след дълго отсъствие от България. Трябва да се адаптирам бързо. Очакванията са големи. Това е едно от малкото ми интервюта. Смятам, че не аз съм звездата. Има хора, които трябва да блестят на терена. Аз трябва да говоря с резултати и добри игри на моите играчи. Неясна е ситуацията с играчите, с които ще започнем шампионата. Знаете, че има спекулации за продажби и покупки. Следващите няколко дни ще стане ясно какво ще се случи и ще взимам решение на момента. Все още не съм се срещнал с някои от вратарите”, започна Здравков.

20 Лудогорец замина за Анталия

“Ще се срещнем директно в Турция и се надявам, че ще се адаптираме бързо. Няма формула, по която да се работи. При вратарите трябва да има индивидуален подход и много психология. Вратарите трябва да се адаптират към модерния футбол. В такъв клуб се очакват резултати. Смятам, че всички колеги се стараят и дават най-доброто от себе си. Работя почти денонощно и обмислям какво ще правя. Смея да твърдя, че съм успешен треньор и се надявам да продължа така. Факт е, че последните месеци нивото на вратарите в “А” група е занижено, което означава, че някъде се бърка”, завърши треньорът на вратарите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти