Кариана започна зимна подготовка със 17 футболисти

Кариана започна зимна подготовка със 17 футболисти

Кариана започна зимна подготовка със 17 футболисти, от които само един нов. Нападателят Димитър Георгиев ще играе на стадиона в село Ерден като преотстъпен от Монтана до края на сезона. Възстановяващият се от контузия защитник Иван Тодоров ще се присъедини по-късно към отбора. Още в края на декември старши треньорът на карианци Веселин Великов обяви, че няма да разчита на Кристиян Димитров, Ангел Русев и Младен Младенов.

Вратарят Стамен Бояджиев пък има оферта от отбор от Първа лига и също напуска. 21-годишният пловдивчанин, който се появи на днешната тренировка, за да си вземе довиждане с доскорошните си съотборници, благодари на ръководството за проявеното разбиране. По време на зимната си подготовка отборът на Кариана ще проведе два лагера в Сандански – първият от 8 до 19 януари, а вторият от 1 до 10 февруари, като тогава ще вземе участие и в турнира “Петричка пролет”.

Кои започнаха подготовка:

вратар: Павел Станев;

защитници: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Георгиев, Цветко Иванов, Стоян Предев, Ангел Бастунов;

полузащитници и нападатели: Николай Николов, Деян Иванов, Цветомир Тодоров, Християн Илиев, Владимир Мичев, Янислав Иванов, Евгени Игнатов, Леонел Матадос, Ивелин Илиев, Димитър Георгиев. Треньор: Веселин Великов.

Контролните срещи:

16 януари - търси се отбор

19 януари – с Вихрен (Сандански)

23 януари със Спартак (Плевен)

26 януари - търси се отбор

1-10 февруари участие на турнира „Петричка пролет”

16 февруари – с Монтана

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти