Дерменджиев: Трябва да ни светне лампата, в следващите мачове отборът няма да играе така в защита (видео)

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви, че е доволен от синята победата с 4:3 над Верея като гост.

“Доволен съм от създадените положения. За пръв път правим толкова ситуации, вкарахме четири гола, но и пропуснахме. Всеки може да направи пропуски. Важното е, че създаваме. Ще започнем и да ги вкарваме”, каза Дерменджиев, след което бе попитан дали е притеснен, че отборът му пусна три гола.

“Има върху какво да се мисли, но чак толкова не съм притеснен. Допуснахме три гола след наши грешки. Вкарахме четири гола, но и допуснахме три. Трябва да ни светне лампата. Мисля, че в другите мачове отборът няма да се представи по този начин в защита. Три удара и три гол. Доволен съм, че Левски успя да излезе от мача с Лудогорец и мотивацията беше на добро ниво.

Започнахме агресивно. Това беше една от задачите - да контролираме играта в тяхното поле. Получи се и вкарахме четири гола.

Головете в нашата врата ги отдавам на моментно отпускане, но въпреки всичко е гол”, допълни треньорът, който отказа да даде оценка на представянето на новите попълнения Сайдахмет и Унтонджи.

“Новите играха малко - колкото да се покажат и да видят каква е обстановката. Тепърва ще се адаптират. Яблонски вдигна температура и докторът прецени да е по-далеч от групата”, уточни Дерменджиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички