Манолов: Разбира се, че съм доволен от постигнатия успех

Манолов: Разбира се, че съм доволен от постигнатия успех

Собственикът на Царско село Стойне Манолов остана изключитално доволен от историческата победа на неговия отбор в елита на българския футбол. Както е известно, тимът се наложи с 2:0 над Ботев в Пловдив.

"Разбира се, че съм доволен от постигнатия успех. Като изключим мача с Дунав, в другите срещи бяхме на ниво. Срещу Левски малко не ни достигна, но виждате, че сега успяхме да вземем трите точки. Нямам представа докъде може да стигнем в шампионата и дали може да спънем грандовете. Знам само, че трябва да ни приемат насериозно. Ако не го правят, ще страдат.  Имаме и други качествени футболисти. Не само Родни Антуи и Уесли Ната”, започна Манолов пред “Гонг”.

“Ако ви кажа какви заплати получават, няма да повярвате. В пъти по-малки от футболистите на другите клубове в елита, но в крайна сметка сме говорили с тях и те знаят за какво играят. Нашият клуб може да се окаже транплин за тях. Нека не бързаме с тяхната продажба. Ако продължават да играят по този начин, може да отидат в клуб от първенство, което е по-силно от това в България. Не само в някой от родните грандове", завърши той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти