Деко Григоров: Чувствам се доста изчерпан

Деко Григоров: Чувствам се доста изчерпан

Двама от членовете на Управителния съвет на Българска федерация по волейбол подадоха днес своите оставки. Освобождаване от тази длъжност поискаха вицепрезидентът на федерацията Деко Григоров и Любомир Герасимов, който е мениджър на женския национален отбор на България. Оставките им бяха приети след единодушно гласуване на редовното Общо събрание, което се проведе днес в Казанлък. Нови членове на УС не бяха избрани, като това ще стане на следващото общо събрание на 13 март в София.

„Чувствам се доста изчерпан. В последните години хвърлих доста усилия и енергия във волейбола. Правил съм го наистина с огромно желание. Сега смятам, че трябва да съсредоточа усилията си на клубно ниво във ВК Казанлък. Този клуб е моята рожба, това което съм създал и развивал през годините и ще продължавам да работя за него. Моите  цели са такива, че волейболен клуб Казанлък трябва винаги да бъде в елита на женския волейбол. Този  Управителен съвет за мен вече е изчерпан. Трябва да има нов Управителен съвет, както се реши на Общото събрание, с нов Председател на УС. Да има хора, които ще влагат сега повече енергията и да се работи за националните отбори и за бъдещето на волейбола. В момента летвата е вдигната толкова високо и трябва да се надгражда“, обяви мотивите си за своята оставка за

BGvolleyball.com

Деко Григоров.

Любомир Герасимов заяви за BGvolleyball.com, че е време да се съсредоточи изцяло върху в работата си с женския национален отбор.

„Подавам оставка, защото така го чувствам. Сега трябва да дойдат други хора в Управителния съвет на федерацията. Аз реших да се съсредоточа изцяло върху моята работа като мениджър на женския национален отбор. Тимът има нужда от спокойствие и добро ръководство и ще работя за просперитета на представителния ни тим и развитието на женското направление на българския волейбол“, заяви Любомир Герасимов.

Още от Волейбол

Виж всички