Деян Топалски пред Sportal: Благодаря на цялата "червена" общност за подкрепата (видео)

Деян Топалски изрази благодарността си към “червената” общност за подкрепата, която очаква в големия сблъсък на 20 декември в зала “Универсиада” срещу Даниел Илиев. Двамата ще се изправят един срещу друг в основното събитие на галавечерта Muay Thai Grand Prix.

“Чакам събитието с голямо нетърпение. Сега е най-тежкият процес - свалянето на килограмите, което е по-трудно и от боя. Нямам търпение да дойде петък и да се кача на ринга. В оптимална форма съм, мисля, че съм готов 100%. Противникът ми беше по-млад и в предишния сблъсък, а бях по-свеж в третия рунд, въпреки че съм по-старият. Сигурен съм, че ще се случи същото.  

По време на предишната ни битка бяха само феновете на Левски. Аз не усещам напрежение от тази работа, свикнал съм да съм аутсайдер. Не ми попречи да победя това, че всички крещяха срещу мен. Очаквам сега 500 човека да ме подкрепят, благодаря на цялата "червена" общност за подкрепата. Дали Дани ще има проблем с това, ще видим на ринга, защото той не е свикнал, обикновено той е подкрепяният.

32 Тренировка на Деян Топалски преди срещата му с Даниел Илиев

 

Не ми е работа да го коментирам като боец, надявам се да се е подготвил добре и на ринга ще си проличи кой какъв е. Изобщо няма какво да си говорим”, каза Топалски пред Sportal.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти