Ковингтън заплаши, че ще отиде в WWE, ако не му дадат повече пари

Ковингтън заплаши, че ще отиде в WWE, ако не му дадат повече пари

Колби Ковингтън ще се опита да вземе шампионския пояс в полусредната категория, изправяйки се срещу шампиона Камару Усман в главното събитие на UFC 245 в Лас Вегас тази събота. Може да се окаже, че това ще бъде и последния двубой на Колби. Поне ако вярвате на думите му от последното му интервю.

"Не, не съм доволен от това, което получавам. Плащат ми малко и ме подценяват. UFC трябва да ми вдигнат хонорара и ако не го напрвят, вероятно ще ме гледате в WWE. Това е. Казах ви го. Искам да се оттегля от спорта след тази събота и да отида в WWE завинаги. Да напусна този глупав корумпиран бизнес."

Ковингтън не за пръв път отправя критики към UFC и Дейна Уайт, като дори заплаши с шамари президентът на организацията. Така че ако Колби стане шампион този уикенд, преговорите за заплащането му ще са доста интересни.

"Всеки знае, че аз съм шампионът на Америка и шампионът на народа. Аз съм люибмият боец на Доналд Тръмп. Всеки знае, че аз съм човекът и идва да ме гледа."

Не е лъжа, че Колби лесно влиза в заглавията в медиите, особено за предстоящия си двубой, имайки предвид че в същото събитие ще участват трима шампиони. 
А относно прехвърлянето му в кеча - Винс Макмеън с охота приема ММА бойци.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти