Ицо за Меси: Видях едно щастливо дете

Ицо за Меси: Видях едно щастливо дете

Кавалерът на “Златната топка” Христо Стоичков сподели впечатленията си от вчерашния ден, в който прекара известно време с Лионел Меси покрай церемонията, на която нападателят на Барселона получи въпросния трофей.

“Меси е нещо извънземно - коментира Камата пред Нова ТВ. - С всеки изминал ден той мисли да направи нещо ново, отборът да играе добре и да побеждава, а той да вкарва голове. И сега, когато имахме възможност да говорим за това как той го е преживял, виждаш едно щастливо дете. Помня го като 12-13-годишен. Сега е същият, не се е променил: едно дете, което обича да играе футбол.”

Българинът присъстваше на гала вечерта в Париж по покана на испанския клуб. “Лео е тръгнал по моя път: обичта към тази фланелка, към този град, към този отбор… тя няма да спре. Казахме си много неща с него. Виждаш и един щастлив баща. Кога беше дете, кога стана баща? Говорихме си за това какво може да се подобри в Барселона. Вече му остават 2-3 години да поиграе футбол, а после трябва да мисли за други неща. Само той може да прецени кога ще спре с футбола. Уважението между нас двамата е голямо. Винаги когато минавам през Барселона, сме заедно. Научихме се да обичаме тази фланелка. Още от първия си ден в Барселона до днес той е показал какво умее. Затова явно журналисти, треньори и фенове оценяват качествата му и извън терена”, каза още Стоичков.
Камата поведе Лео Меси по червения килим
Камата поведе Лео Меси по червения килим

Още от Футбол свят

Виж всички