Станислав Ангелов: С новия терен влизаме в бъдещето!

Станислав Ангелов: С новия терен влизаме в бъдещето!

Шефът на детско-юношеската школа Левски-Раковски Станислав Ангелов е щастлив, че много скоро децата в академията ще имат на разположение уникален за България терен, на който да развиват качествата си. Подобен тип игрища все още се използват само за мъжки футбол, защото са скъпи. Единствено Байерн (Мюнхен) и Реал Мадрид са ги въвели и в академиите си.

"Това е бъдещето във футбола. Този тип терени щадят и здравето на играчите. По-добри са и от изкуствените, и от тревните, защото предпазват от травми. Могат да се натоварват 45-50 часа на седмица без това да влоши качеството им. Стараем се да развиваме целия комплекс. Има какво още да се желае, но няма да спираме с ремонтите. когато приключим с новия хибриден терен, ще стартираме други подобрения по базата. Целта ни е децата да се чувстват добре на стадион "Раковски" и да имат отлични условия да се развиват. До новия терен трябва да бъде построена и зала за художествена гимнастика, което още по-добре ще оформи базата като прекрасен, съвременен комплекс за спорт", коментира Ангелов. 


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички