Алберт Попов, Радо Янков и Владимир Зографски получиха подаръци от Audi

Алберт Попов, Радо Янков и Владимир Зографски получиха подаръци от Audi
Вносителят на Ауди за България, фирма "Порше БГ", е официален партньор на БФСки от 2009 г. Българските звезди на снежните спортове Алберт Попов, Радослав Янков и Владимир Зографски получиха подаръци - по един Audi Q5 40 TDI, 190 кс с ниво на оборудване Sport, в логичния за дисциплините им екстериорен цвят Glacier White Metallic.
Второтото поколение на бестселърът Audi Q5 се характеризира с пътно поведение, което съчетава няколко качества, считани по принцип за взаимно изключващи се - автомобилът е подчертано спортен и едновременно с това много комфортен благодарение на новото окачване. Audi Q5 впечатлява с изобилно място в пътническия салон и богати възможности за превозване на различни товари. Облегалките на задните места могат лесно да бъдат сгънати, като по този начин вместимостта на багажника се увеличава до 1.550 литра. Големият, тънък 8.3-инчов цветен екран се отличава с чудесна прегледност и интуитивно управление на функциите.
"Пожелаваме успешен старт на състезателите, победи в състезанията и преди всичко сигурно и надеждно пътуване с новите автомобили Audi" каза бранд мениджъра на Ауди, Лъчезар Георгиев.

Ангажиментът на марката със зимните спортове е продължение на обвързаността на Audi и ски спорта в световен мащаб.

Още от Моторни спортове

Виж всички