Николай Михайлов разширява бизнеса си

Николай Михайлов разширява бизнеса си

Николай Михайлов рядко се появява на вратата на Левски и явно има доста време да развива заниманията си извън терена. Вратарят все по-яростно навлиза в бизнеса със заведения и планира да направи цяла верига.

Синът на Борислав Михайлов отваря втори бар тези дни, научи "България Днес". След успеха на този на базата на националния отбор в Бояна сега Никито атакува Меката на нощния живот в София - Студентски град. Заведението му се намира в самия център на квартала и няма как да остане незабелязано. То е от типа Lounge Bar. Освен храна ще предлага и селекция коктейли. Очаква се да има и тематични музикални вечери. Самият вратар и Лозанова живеят недалеч оттам.

Подобно на бар-ресторанта в Бояна и този ще бъде поверен на доверения на Ники и Николета - шеф Боби Серафимов. Той от години е личният готвач на Михайлов. Мениджър е на заведението на базата на националите от самото му откриване.

Ники е екипът му вече са готови с всичко около изграждането на ново начинание. Ресторантът е обзаведен, персоналът нает. В най-скоро време предстои официалното му откриване. Най-вероятно на имения ден на Ники и Николета - Никулден.

То със сигурност ще събере доста ВИП персони не само от спорта. За да може да се справи с изискванията на вечно будния Студентски град, ще работи всеки ден от 8 до 2,00 часа.

Очаква се цените в него да са по-скромни от тези в Бояна, тъй като е насочен към младите хора, които следват.

View this post on Instagram

My Second Home @grandebardinner #gm

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Oct 18, 2018 at 1:57am PDT

Михайлов се надява заведението да е успешно колкото това на базата на националния отбор. Първият му бар-динър работи вече 2,5 години. Въпреки уверенията в началото, че няма да е достъпно за външни лица по време на лагерите на представителния отбор, това така и не се случи. Заведението е отворено за посетители дори и тогава.

Има хора, които се чудят и дали ресторантът в Бояна ще продължи да работи и след оставката на Борислав Михайлов. Поне на този етап няма индикации, че синът му смята да се раздели с ресторанта си на базата. Той вече обяви офертите си за новогодишните празници.

Още от Булевард

Виж всички