Ел Маестро и Десподов навиват Бодуров за Щурм

Ел Маестро и Десподов навиват Бодуров за Щурм

Изпадналият в немилост в ЦСКА-София Николай Бодуров вече има няколко опции за продължаване на кариерата си, пише “Тема спорт”. Първата от тях е да се събере с бившия си съотборник Кирил Десподов в Щурм (Грац). Бившият му треньор при “червените” Нестор Ел Маестро го иска в състава си и заедно с Десподов са започнали да го навиват да приеме офертата на австрийския клуб. 

Очаква се през зимата Бодуров да разтрогне с ЦСКА-София и да стане свободен агент, което ще улесни още повече бъдещия му трансфер. Той е желан и от друг негов бивш наставник - Стамен Белчев. Треньорът на Арда се надява да го доведе в Кърджали и на този етап Бодуров е по-вероятно да избере точно тази оферта. Белчев иска да заздрави защитния вал на отбора си, тъй като той изпитва проблеми именно в тази зона, а Бодуров е способен да донесе нужната класа.

Бодуров подписа с ЦСКА-София през август 2017 година и веднага стана основна фигура в отбора. През това лято обаче бранителят изпадна в немилост пред шефовете и не е играл от реванша с Осиек в Лига Европа през август. Той води тренировки в Панчарево, но отделно от основната група.

Още от БГ Футбол

Виж всички