Венци Стефанов: Футболните президенти не упражняват натиск върху съдиите

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели вижданията след мача между неговия тим и Локомотив (Пловдив), завършил наравно 1:1. Босът на “белите” е на мнение, че президентите на футболните клубове у нас не указват натиск върху футболните съдии.

“Не съм видял дузпата. Имат право да претендират, но съдията решава. Мач като мач. Нямаше високо ниво и не е имало никакви простотии. Трябва да изровим нещо, за да си говорим празни приказки. Нагнетяваме напрежение. Имам претенции към играта на Славия. С г-н Крушарски винаги съм имал много добри отношения. Никога не сме претендирали, че някой от клубовете действа некоректно спрямо другия. И Крушарски иска отборът му да побеждава. Играе добър футбол. Дано продължи да играе така”.

“Не знам нищо за упражняване на натиск от футболните президенти. Славия никога не е упражнявал такъв. Винаги съм казвал нещата в прав текст. Преди много години излязох и казах за един съдия, който дойде при мен и искаше пари. Той се казваше Момчил Райков. Много пъти съм повтарял, че българските съдии могат да свирят много добре. Кабаков свири на Световно. Преди това имахме Антон Генов и Наско Узунов. Сами правим така, че обезличаваме съдиите. Непрекъснато те са виновни. Главните виновници са тези на терена и тези, които им дават да ядат бял хляб”.

64 Славия - Локомотив (Пловдив)
“Някой по някакъв начин е подвел премиера. Премиерът иска да има справедливост и може би затова е накарал ГДБОП да има разследване. Всеки е невинен до доказване на противното. Ако това нещо се докаже, нека го изкажат публично".
„Искаш да имаш трима чужденци – ок, вкарваш трима млади под 21 години. Не даваме ли шанс на нашите момчета, Дейвид Копърфийлд, Доналд Тръмп и Владимир Путин да дойдат, няма да оправят нищо. Младите трябва да им се дава шанс. Аз съм за младите. Колкото и да бъркат – млади и българи.“”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти