Ювентус подписа договор с Coca Cola

Ювентус подписа договор с Coca Cola

Ювентус официално обяви подписването на договор с концерна за безалкохолни напитки Coca Cola. Партньорството между двете страни ще бъде за две години, в които Кока Кола ще бъде официален партньор на “бианконерите” и нейните напитки ще се продават в магазините на Юве, както и в кафенетата на “Ювентус Стейдиъм”.

“Coca Cola се вписва идеално в стратегията за развитие на клуба. Това партньорство е с компания с огромна разпознаваемост и престиж. Целта е да се повиши влиянието на компанията на италианския пазар и ние ще работим заедно в тази посока. Искаме да растем заедно в следващите години”, заяви по този повод финансовият директор на Ювентус Джорджо Ричи.

“Coca Cola винаги е била близо до света на футбола и помага всички да бъдем заедно и да прекарваме позитивни моменти, подкрепяйки любимия отбор. Вълнуваме се, че отново имаме шанс да споделим нашата страст и да представим нашите ценности в партньорство с икона в спорта от ранга на Ювентус”, допълни пък генералният мениджър на Кока Кола за Италия Алекс Зилиара.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти