Кюстендилеца: Ганчев има сериозни намерения

Кюстендилеца: Ганчев има сериозни намерения

Лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев коментира с други фенове на ЦСКА-София случващото се в клуба. Кюстендилеца е на мнение, че най-важното нещо за "червените" е да имат нов, модерен стадион.

"Най-важното нещо за ЦСКА в момента е да се направи нов стадион. Всичко друго е второстепенно. Новият стадион ще доведе повече публика, нови спонсори, приходи от реклама. Качествените играчи играят на нормални стадиони. Няколко трансфера се провалиха именно заради стадиона, на който играем. На няколко футболисти просто не им понася, когато видят нашето съоръжение. Трябва да разберете, че това е рубикон за нас. Не направим ли нов стадион, нищо добро не ни чака в бъдеще.

Със сигурност Ганчев има сериозни намерения. Най-малкото, щом мисли да изсипе 30 милиона евро за стадион. А спортно-технически, ясно е, че на никой не му е приятно случващото се. 4-5 милиона лева в базата на Панчарево са вложени, 12 милиона на година бюджет за отбора, това за мен са сериозни намерения. Ако има някой по-богат, който да дава повече пари - добре дошъл! Аз този отбор го чакам да заиграе 20 години, като изключим 2-3 сезона. Ясно е, че всички искаме победи и титли, защото това е ДНК-то на нашия клуб", казва Кюстендилеца.

Още от БГ Футбол

Виж всички