Томаш: Може би някои играчи трябва да си тръгнат още днес

Томаш: Може би някои играчи трябва да си тръгнат още днес

Наставникът на Берое Александър Томаш сподели след поражението с 1:2 от Славия, че много футболисти в тима са в "своята зона на комфорт" и това пречи на отбора.

"В България е така – от „осанна” до „разпни го” е много тънка разликата. Причините са много, че не успяхме да изглеждаме така, както искахме. Допуснахме два удара към нашата врата, от които паднаха двата им гола. Имаха и 3 корнера Славия. И ние не отправихме кой знае колко изстрели. Най-големият проблем е, че много лесно допускаме голове. Видях скованост у някои играчи, която не ми хареса", заяви Томаш.

"Трябва да извадим тези футболисти от зоната им на комфорт. Може би някои трябва да си тръгнат още днес. Аз не искам живуркане. Не ми харесва да живуркаме. Двамата ни крайни защитници не бяха толкова активни, но нормално – те за първи път играят с нас. Най-голямата причина за загубата е у нас. Аз съм спокоен. Най-важното е сърцето. Сърцето е много важно нещо. Всеки треньор, когато е назначен, е и готов да си тръгне. Аз работя със сърце и душа за Берое, но съм готов да си тръгна".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти