Гледай на живо

Два гола в края донесоха успеха на Лудогорец над Сутиеска на старта на Шампионска лига - на живо от Разград

Новият селекционер: Нека не сме толкова негативни, Бразилия падна с 1:7 от Германия

Новият селекционер: Нека не сме толкова негативни, Бразилия падна с 1:7 от Германия
Новият селекционер на националния отбор Георги Дермеджиев призова да не се гледа толкова негативно на "лъвовете". Той призна, че поема тима в труден момент.

„Да, аз поемам националния отбор. Наистина се разбрахме и има малки технически подробности, които не са никакъв проблем. Подписването на договора е формалност. Наясно съм с цялата обстановка каква е. Да, вярно, че поемам отбора в труден момент, но нека да не гледаме толкова негативно. Не сме първата и единствена страна, която губи с 0:6. Нали помните как Германия би Бразилия със 7:1 на Мондиал 2014... Трябва да сме реалисти и дори, когато губим, нека да уважаваме отбора си. Това са ни възможностите на този етап", каза Дерменджиев пред "Блиц".


"Шансове има, но нека вървим стъпка по стъпка. Знаете, че ще има и ново ръководство на футболния съюз. Целта ми сега е да направя така, че за баражите през март да имаме готов отбор. Да, шансовете Евро 2020 са още живи, като се има предвид и че ще се паднем със съперник от нашата черга. Важното е да сме в оптимална форма и да покажем най-доброто през март", добави специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички