От Спартак (Плевен) недоволстват, че Кралев ги е "забравил"

От Спартак (Плевен) недоволстват, че Кралев ги е "забравил"

Спартак (Плевен) изрази недоволството си от последната визита на спортния министър в града чрез официалната си страница в социалната мрежа Facebook. Баскетболният тим единствен представя града в елитната дивизия на съответния спорт, а ето какво написаха плевенчани в официалната си страница:

"Красен Кралев демонстрира неуважение към спорта и спортистите на Плевен. Г-н Кралев посети остатъка от спортните съоръжения в града, пропускайки угодно зала “Балканстрой”. Последва сектантска среща, СЪС ЗАБРАНА ЗА ПРИСЪСТВИЕ НА МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИ, на която г-н министърът и други политически дейци отново “забравиха”, че Плевен има ЕДИН отбор, който се състезава в елитните дивизии на България. Този процес е с продължителност 40 години без прекъсване. Това е гавра с редица легенди и национални състезатели, хора прославили нашия град. Г-н Кралев, в Плевен е губил Реал Мадрид. Плевен е стожер на баскетбола в България. Спартак го е имало много преди вас, за радост ще го има и след вас. ............................................

БК “Спартак”-Плевен 1 представителен мъжки отбор; 6 отбора при Момчета; 4 отбора при Момичета; 287 деца в подготвителните групи на ДЮШ"

Още от Баскетбол

Виж всички