Георги Петров: Ще се постарая да изпълня очакванията към мен

Георги Петров: Ще се постарая да изпълня очакванията към мен

В предаването "Златният гейм" младата надежда на българския волейбол - Георги Петров заяви, че е готов да преследва още по-високи цели в професионален план.

С добрите си изяви младият посрещач попадна сред избранниците на наставника Силвано Пранди за Европейското първенство. Петров не взе отношение относно сложната ситуация в българския волейбол, но заяви че е извлякъл само позитиви от прекараното време в националния отбор.

"Това лято бе дълго, случиха се доста неща, но за мен се случиха по позитивния начин. Видях друга обстановка, добър треньор, извлякох позитиви и съм доволен от това. Моята работа е да изпълня по най-добрия начин очакванията, които има към мен. Не е моя работа да отговарям за тези въпроси."
Петров говори за раздялата с Георги Братоев, с когото играха рамо до рамо в Нефтохимик през последните 3 години, и заяви, че няма търпение да се изправи срещу него.
"Малко е странно, когато вляза в залата и него го няма, защото свикнах да е част от този отбор. При всички случаи ще бъде трудно, той е един сериозен състезател, който се е доказал през годините. Ще е интересно, със сигурност."
41 България - Италия 1:3
Петров изрази радостта си от добрите отзиви за него пред DIEMA SPORT 2, но осъзнава напълно своята отговорност и заяви, че ще направи всичко възможно да докаже своите възможности.

 

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти