Хичо: В Левски има индикации за промяна, Лудогорец казва големи неща, но после и ги постига (видео)

Крилото на Урал (Екатеринбург) Николай Димитров гостува в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal TV. Хичо сподели мнението си за ситуацията в бившия му тим - Левски и защо според него дълги години "сините" нямат успехи."Моето мнение, че много дълго време се гледаше краткосрочно на развитието на отбора. Ясно е, че се изискват бързи резултати от всички, но според мен главното за успеха на Синята приказка бе, че имаше ясна концепция и тя се знаеше от масажистите до изпълнителния директор и всеки я следваше. Видя се, че като се работи и има време нещата се получават. В момента има индикации, че тези неща се случват, но е важно да има спокойствие откъм финансовата част, структура, да няма външни намеси. Мисля, че сега нещата вървят в добра посока и се надявам Хубчев да получи достатъчно време", каза Димитров.


Николай коментира и хегемонията на Лудогорец на родна почва. Димитров е на мнение, че ако някой клуб иска да настигне "орлите", трябва да отговори на техните условия на работа и качество на инфраструктурата.

"Не съм изненадан от хегемонията на Лудогорец. Всичко рефлектира от инфраструктурата им и визията за това, което искат да направят. За да може някой да ги стигне, трябва да отговори на условията им и целите, които имат, защото това после определя бюджета, който има, футболистите, които ще се привличат. Лудогорец казва големи неща, но после и ги изпълнява", каза Хичо.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти