Дибала: Не ми беше лесно цяло лято да слушам къде ще ходя

Дибала: Не ми беше лесно цяло лято да слушам къде ще ходя

Спряганият през лятото за продажба Пауло Дибала в крайна сметка остана в Ювентус и засега оправдава решението на клуба. В неделя аржентинецът реализира единия от головете за победата с 2:1 над Интер в Серия “А”.

“Изминалото лято не беше лесно за мен - отчете нападателят пред Corriere della Sera. - Не е най-приятното нещо да чуваш как името ти бива свързано с всеки клуб и всеки град, където обаче самият ти не искаш да ходиш. Но това е футболът. Още преди отварянето на пазара бях казал, че искам да остана тук. Мисля, че по-важно беше да говоря на терена, независимо че до последния ден никой не знаеше какво ще се случи. Исках да остана и да продължа кариерата си в Юве. Смятам, че все още мога да помогна с много и срещу Интер показах една малка част от това. Усещам как от раменете ми падна товар и вече съм много спокоен. Бях убеден, че при Маурицио Сари ще започна да се забавлявам, да играя и да оправдавам цената си.”

“Начинът на игра при Сари и Масимилиано Алегри е различен и това се вижда. При Сари играем малко повече с топката и по-атакуващо като цяло”, каза още Дибала.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти