Гледай на живо

Очаквайте в 18:30: Живко Миланов говори за целите на Левски през новия футболен сезон

Павел Колев коментира възможността Левски да има нов генерален спонсор

Павел Колев коментира възможността Левски да има нов генерален спонсор

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, коментира възможността Българския спортен тотализатор да стане генерален спонсор на Левски.

"Убеден съм, че Левски ще намери спонсори и то най-вече заради това, което направиха феновете в последните седмици. Най-логичното, което очаквам да се случи, е да успеем да привлечем нови рекламодатели. Ние и в момента водим разговори с потенциални рекламодатели. Не съм водил разговори с Българския спортен тотализатор, нямам никакъв контакт с новото ръководство на тотализатора. Ако има интерес от тях, очаквам да бъде осъществен някакъв контакт, ако изобщо това е вярно. Имаме разговори с други потенциални рекламодатели, но не мога да казвам подробности, преди да има нещо официално", заяви Колев пред БНТ.

Освен това допълни, че няма никакъв контакт с мажоритарния акционер Георги Попов, както и със собственика Васил Божков. "В момента всичко стои в патова ситуация от отсъствието на мажоритарния акционер, който не е заявил какви са намеренията му. Нямам никаква връзка с г-н Божков и г-н Попов. Водя разговори единствено с досегашния спонсор Националната лотария, който изразява желание да продължи да ни помага, но за момента това няма как да се случи".

Преди две седмици имаше официално предложение от страна на "Ефбет" към клуба за спонсорски договор, но при положение, че се смени собствеността."Според мен това не е приемливо условие. Аз благодаря на Ефбет за предложението, то беше добро, но не беше в моите правомощия. Неяснотите са много, за съжаление, повечето от тях засягат негативно Левски, защото освен социален феномен, Левски все пак е и една частна фирма, която функционира по реда на Търговския закон и тези разпоредби много ясно определят какъв е начинът да се промени управлението и мениджмънта на тази частна фирма", обясни Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички