Треньорът на Леганес: Прее*аха ни - последни сме, а големите ни отмъкнаха двама играчи

Наставникът на Леганес Хавиер Агире бурно изрази недоволството си от факта, че двамата му титулярни нападатели наскоро бяха закупени от други отбори. През януари Севиля привлече Юсеф Ен-Несири, а вчера беше обявен трансферът на Мартин Брейтуейт в Барселона.

От Леганес се оплакаха: Има несправедлива норма, от която Барселона се възползва
От Леганес се оплакаха: Има несправедлива норма, от която Барселона се възползва

“Брейтуейт? Никога не ми се беше случвало да ми вземат играч за един ден, не можеш да си го представиш. Въпреки това, разполагам с 26-има играчи и би било липса на уважение да кажа, че сме обречени, тъй като това са много добри футболисти. Вече не знам какво да сътворя, свършиха ми зайците в цилиндъра… Ще се борим като животни, следвайки примерите на Хетафе и Атлетико Мадрид от изминалата седмица. Момчетата са добре. 

Съвет към Барселона? Не знам какво Брейтуейт ще добави към Барса. Нищо няма да кажа, те си знаят защо са го привлекли. Както казват в Мексико, мисля, че ни прее*аха. Не си представяш как си на последно място в класирането, а големите ни отмъкват двама играчи - ей така, изведнъж. Слънцето обаче и днес изгря, така че докато ФИФА ни позволява да играем с 11-има, всичко е фантастично. Доволен съм от това, с което разполагам. Какво да правя, да плача ли? Поздравявам хората, които уреждат трансферите в Леганес. Взехме играчите за 9 млн. евро, а ги продадохме за 38 млн. евро - невероятно”, заяви Агире на днешната си пресконференция.

Още от Футбол свят

Виж всички