Венцеслав Стефанов отговори на въпросите на Левски

Венцеслав Стефанов отговори на въпросите на Левски
Левски отговори остро на Венци Стефанов, зададе му два въпроса за Славия
Левски отговори остро на Венци Стефанов, зададе му два въпроса за Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на въпросите, които преди малко Левски му зададе. "Сините" попитаха боса на "белите" на какви заплати плащат данъци и осигуровки в "Овча купел" и как клубът е получил лиценз за професионалния футбол. Ето какво заяви Стефанов пред Sportal.bg:

"Не Левски ми отговори, а някои ръководовители на Левски отговориха. Те не са Левски. Нека тези, които бъркат в кацата с меда, не се отъждествяват с Левски или с Апостола на свободата.

Славия има толкова служители, колкото са необходими, за да получим лиценз. Двама души управляваме клуба, а хората на щат са достатъчно, за да вземем лиценз. За 26 години в Славия никога не сме имали проблем с лиценза и никога не сме имали 1 лев забавяне на плащанията. Данъците, които плащаме, са на базата на реалните заплати на футболистите.

Цял живот сме работили и сме си плащали данъците. Нека от Левски направят една справка в НАП. Да са спокойни – плащаме си всичко. Не са те хората, на които да давам отчет. Нека такива, които са заборчели, да не ми дават акъл и да не ми търсят сметка.

46 Феновете на Левски по време на дербито

Уважам публиката на Левски и хората, които милеят истински за този отбор. В Левски има хора с безумно високи заплати, треньор на треньора и т.н. Дават се безумни пари за трансфери на футболисти. Казвам го, за да знаят истинските привърженици на Левски – тези, които искат Левски да съществува. Нека знаят къде се пилеят парите. Хората от трибуните не знаят какви пари се хвърлят за измислени играчи и ръководители.

В Левски има един човек, който даде 50 000 евро на измислена фирма, за да копираме първенството на Белгия. Левски си има специалист по разходите. Казвам тези неща заради истинските фенове на Левски, които милеят за отбора. Имат футболисти с 50-60 хиляди лева заплата.

191 Левски - ЦСКА-София

Гледах мача им с ЦСКА и останах изумен. Само едно момче, българче, се бореше със счупения пръст (най-вероятно визира Симеон Славчев – бел. ред.), всички други бяха статисти! Кой от ръководителите в Левски е дал 1 лев от джоба си – само са получавали и са дърпали пари от клуба. Обръщам се към истинските фенове на Левски да потърсят сметка на тези ръководители. Каква работа е свършена за парите, които получават".

Още от БГ Футбол

Виж всички