Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Митов: Продължаваме да играем мач за мач

Митов: Продължаваме да играем мач за мач

"Kонтролирахме мача през цялото време. В първите 10 минути натиснахме, но не падна гол. Очаквахме подобно развитие на мача и бяхме готови за този сценарий. Казах на момчетата още на разбора, че трябва да имаме търпение. Те го проявиха и си дочакаха мига за откриване на резултата. Като вкараш гол, става по-лесно". Това заяви след победата над Спартак (Варна) с 3:0 старши треньорът на Хебър Николай Митов.

"Поздравявам футболистите за играта, която показаха. Доволен съм и от хората, които влязоха на смяна. Винаги съм твърдял, че искам точно това – да знаят, че няма резерви и титуляри и всеки, който влезе, трябва да дава сърце и душа за победата.

Така ще вървим нагоре като отбор и ще се развиваме", категоричен бе наставникът на хебърци.

"Оттук нататък продължаваме да играем мач за мач и вече погледът ни е насочен към гостуването в Монтана. Там отиваме за победа. Няма да бъде по-различен мач от днешния, защото и там ще се играе за 3 точки. Ние не гледаме класиране. Казал съм на момчетата, че искам да играят футбол и да побеждаваме. Стане ли това, всички ще са доволни. Публиката в Пазарджик е една от най-обичащите и най-ревностните в България и това съм го изпитал като футболист. Мечта ми е хората да се върнат на стадиона", завърши Митов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти