Занев: В първия мач с Левски не бях на ниво, сега съм си обещал да съм много по-добре (видео)

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев говори пред медиите на официална пресконференция преди сблъсъка с Левски утре. Бранителят е силно мотивиран да се представи на доборо ниво в дербито, тъй като призна, че в първия си двубой срещу "сините" не е бил в добра форма."Един отбор е толкова силен, колкото позволи противникът му, така че идеята ни е да не им позволим да направят тяхната си игра. Този мач по принцип няма нужда от мотивация, всички в отбора разбират важността. Двубоя ще го решат детайлите - кой ще допусне по-малко грешки и кой ще се възползва от тях. За себе си имам лична мотивация, защото в първото ми дерби не можах да вляза добре. Така че за себе си съм обещал да се представя много по-добре", заяви Занев.

"Един отбор може да успее да стане шампион и да се бори за първите места, когато в съблекалнята има 25-има лидери. Един човек не може да реши, тук отборът е важен. Надяваме се съдията да се справи, ще направим всичко възможно мачът да протече коректно, да няма провокации. Ние, футболистите, също имаме важна роля в това съдиите да се представят добре. Каквото зависи от нас като коректност, няма да има проблем", добави защитникът.

"Трябва да караме хората по стадионите да стават все повече и повече, да не ги разочароваме и да не се срамуват. Това е задачата ни", завърши Занев.

Още от БГ Футбол

Виж всички