Кюстендилеца: Галеникът на всички власти вече трябваше да е аут от професионалния футбол

Кюстендилеца: Галеникът на всички власти вече трябваше да е аут от професионалния футбол

Лидерът на сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца излезе с любопитна публикация в социалните мрежи. Ето какво написа популярният футболен фен, два дни преди дербито между ЦСКА-София и Левски:

"Армейци, много се изписа тези дни за "синята мобилизация", за "предстоящия фалит", за напъните на УЖ "армейците от efbet" да финансират ******** и все неща, които не касаят нашия любим отбор. НО неща, които занимават цялата общественост и то не само спортна такава.

Това е така, защото е замесен галеникът на всички власти, отборът, който по всички български закони не трябваше да играе професионален футбол. Освен, че не могат да пишат и четат, те явно не могат и да смятат, защото отбор не се спасява от фалит с купуване на абонаментни карти и билети за дербито.

Ние, Червената част, знаем най-добре как се спасява отбор, защото изстрадахме това нашия да го има. Минахме през деветте кръга на ада и отново намерихме Армейския път. И както едни близки мои приятели написаха преди няколко часа "по-добре е да запалите малка свещичка, отколкото да проклинате мрака" и явно ние, армейците, сме призвани да просветляваме слепците , които са от другата страна.

Всички сме наясно, че при нас нещата не вървят както ни се иска, но е било и по-тежко и сме се справяли дружно. Едно обаче е условието да има силен ЦСКА и то е червената общност да ВЯРВА и да бъде ОБЕДИНЕНА и силна. Великият армейски клуб съществува благодарение на тези, които се бориха за него до последен дъх...на тези, които ставят и лягат с мисълта за великия ЦСКА и на тези, които никога не го оставиха.

Сигурен съм, че Червената стена ще бъде зад момчетата с червени фланелки и в събота. Няма да призовавам да купувате билети и да ходите на мача, защото знам, че верните АРМЕЙЦИ, които носят ЦСКА в сърцето си, ще бъдат там. Там на Северната трибуна, легендарното място, което изгради стотици характери, хиляди момчета станаха мъже в митичния за нас "Сектор Г". Там плакахме и се радвахме заедно, там преживяхме най-щастливите си мигове и най-тежките моменти за клуба ни. НО бяхме заедно.

В събота не се съмнявам, че отново ще бъдем рамо до рамо и разбира се на познатата висота. Защото "Сектор Г" битки не губи!!!".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти