"Синя" фракция отправи конкретни искания към Иво Тонев и Спас Русев

"Синя" фракция отправи конкретни искания към Иво Тонев и Спас Русев

Привържениците на Левски от Синя Зона Б-18 излязоха с официално отворено писмо до Иво Тонев, Александър Ангелов, Николай Иванов и Спас Русев, които са бившите управници на клуба.

Публикуваме отвореноето писмо на Синя Зона Б-18 без редакторска намеса:

ОТВОРЕНО ПИСМО
ДО

ИВО ТОНЕВ, АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОВ,
НИКОЛАЙ ИВАНОВ И СПАС РУСЕВ

Господа бивши управници на ПФК Левски, след казаното от ИД на ПФК Левски Павел Колев в ефира на Дарик радио, истината за дълговете на клуба най-накрая се разбра от всички левскари. Истина, която години наред беше крита когато управлявахте клуба ни и когато тихомълком си прехвърляхте акциите. С удобната за вас формулировка „снемане на отговорността” . В тези изключително тежки и съдбоносни дни за клуба ни загърбваме езика на дипломацията, припомняме фактите и ви предлагаме решение.

Бомбастична оферта: efbet официално предложи 8,5 млн. лева на Левски, постави едно условие
Бомбастична оферта: efbet официално предложи 8,5 млн. лева на Левски, постави едно условие

Господин Тонев, в началото на 2012 г. бяхте спуснат в управлението на ПФК Левски. Самоуверен, амбициран,с високо вдигната глава застанахте пред левскарската общност . С големите обещания за бляскаво бъдеще , за звездни трансфери.С обещанието, че клубът ще бъде номер 1 в България. Казахте и нещо много важно – че ”клубът е изряден във финансово отношение и е за пример” . След една година към всички останали обещания прибавихте и това за новия стадион на сините. Презентации, 3D макети, първи копки,капсула за бъдещите поколения ,левскарите сме заслужавали стадион красавец и т.н. И в това си начинание надценихте възможностите си . За неизпълнените обещания няма да ви съдим. Но от интервюто на Павел Колев стана ясно,че от 2012 г. до края на управлението на клуба от Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов са останали милионни задължения за ПФК Левски. И то не към футболисти или треньори,а към някакви други субекти кръжали около клуба ни в този период. Вие трябва да ги знаете най-добре кои са ищците и какви са задълженията на ПФК Левски в тези над 20 съдебни дела.

Ето какво отговори Левски на многомилионната оферта на efbet
Ето какво отговори Левски на многомилионната оферта на efbet

Господин Русев, през лятото на 2016 г. също бяхте спуснат начело на ПФК Левски. Още с първата си изява като нов собственик предизвикахте иронични усмивки сред присъстващите левскари. Господин Русев, автентичният левскар няма нужда от предварително подготвена реч, за да обяснява какво място заема в живота му каузата Левски. Шампионска лига,козирка,ново табло,китайски инвеститори останаха поредните неизпълнени обещания. От вашите наместници в управлението на ПФК Левски Красимир Иванов и Стоян Кръстев постоянно се чуваха уверения,че клубът финансово е изряден,че редовно се плащат задълженията към държавната хазна,че генералният спонсор дарявал парите на клуба. Лъжи,лъжи,лъжи. Но всичко това бледнее пред най-голямото престъпление,което извършихте, г-н Русев, спрямо Левски,левскарската общност и миналото на нашия клуб. Кой ви даде правото да заложите нашата емблема ,г-н Русев? Питахте ли ветераните на вековния клуб дали са съгласни ? Питахте ли феновете на вековния клуб дали са съгласни ? Защо не си заложихте къщата на ул.”Врабча”,г-н Русев ? Със сигурност някога в бръснарницата е имало много левскари.Има ги и сега,ще ги има и за напред. Но човек,който залага емблемата на клуба ни, няма как да е част от тях.

Господа, видно е,че не успяхте да се справите с управлението на ПФК Левски. След вас останаха милионни дългове. В обществото сте известни като заможни хора с охраните,с колите със затъмнени стъкла,със селфита от различни екзотични краища на планетата. Бъдете достойни мъже,коректни бизнесмени. Знаете как и можете да си платите дълговете на клуба ,оставени от вашето управление. За да ходите с вдигната глава из България,а не да се криете. Ако вие сте забравили за вашите задължения ,ние не сме забравили и никога няма да забравим. В противен случай на нас освен омразата ни към вас,остава и възможността да сезираме Прокуратурата на Република България за извършена умишлена безстопанственост по време на управлението ви на ПФК Левски.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти