Видео на Конър в леглото на чужда жена обикаля интернет

Видео на Конър в леглото на чужда жена обикаля интернет

Суперзездата на световния ММА Конър Макгрегър изглежда, че отново ще нашуми с характеристики отвъд бойните си умения. Бившият шампион в две категории на UFC често бива въвлечен в скандали поради имиджа си на лошо момче и неправилна преценка, но сега фенове се питат дали ирландецът не е направил още по-голяма грешка.

Неизвестна жена публикува видео, в което се вижда как мъж, който изключително много прилича на Макгрегър спи в легло до нея . Няма как да се разбере с абсолютна сигурност дали това наистина е любимецът на толкова много ММА запалянковци, а и какъв е контекстът на заснетия кратък клип, но по татуировките и лицето се вижда повече от силна прилика със звездата.
Конър има две деца от неговата съпруга Дий Девлин. Двамата са се превърнали еталон на романтичната ММА двойка и техни снимки постоянно циркулират интернет пространството, споделяни от влюбени в имиджа им привърженици.

Миналата година Конър бе въвлечен и разследван за два случая на сексуално насилие в Ирландия. По време на пресконференцията за двубоя му срещу Доналд Серони въпросът бе повдигнат отново, но Макгрегър отказа да говори, а президентът на UFC Дейна Уайт веднага защити своята най-доходоносна звезда и побърза да смени темата на разговор.

Смятате ли, че мъжът във видеото наистина е Конър, фенове?

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти