Кристиан Димитров на раздяла: Ботев ме научи да преследвам мечтите си

Кристиан Димитров на раздяла: Ботев ме научи да преследвам мечтите си

Вече бившият футболист на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров се сбогува със съотборниците си си и привържениците на "канарчетата". Националният защитник премина в Хайдук (Сплит) и с трогателен пост във Facebook сподели емоциите, които го вълнуват. Ето обръщението на бранителя към всички, които обичат Ботев:

Кристиан Димитров: Идвам в отбор с големи традиции
Кристиан Димитров: Идвам в отбор с големи традиции

"Не знам откъде да започна! Нямах време да си кажа довиждане с всички. Животът ежедневно ни поднася изпитания и предизвикателства, които ни позволяват след време да си дадем равносметка до къде сме стигнали, откъде сме минали, кога сме започнали и струвало ли си е всичко. Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Сега си тръгвам, точно заради това, мечтаейки и искайки да бъда, опитвайки да бъда по-добър и по-успешен! Обичам футбола, а Ботев бе, е и ще бъде моето семейство, моят дом! Дом, който ме възпита и показа, че футболът е нещо повече от игра, футболът е любов, отношение и начин на живот! Благодаря за професионализма на всички, с които съм работил - ръководство, треньори и колеги! Благодаря и на вярната ни публика, с която заедно празнувахме и страдахме! Изживях незабравими моменти, доживотно запечатани в съзнанието ми!

Давах всичко от себе за Ботев, оставих душата си в отбора. Затова и си тръгвам спокоен. Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм...

Благодаря ти Ботев Пловдив

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти