Левски пусна в продажба билети около стадион "Васил Левски"

Левски пусна в продажба билети около стадион "Васил Левски"

Билетите за домакинския мач на Левски срещу ЦСКА-София от 21-ия кръг на efbet Лига са вече в продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски" откъм улица "Гурко". Срещата между двата тима е в събота, 15.02, от 14:45 часа, а пропуски са налични и на стадион "Българска армия".

Касите ще работят всеки ден от 12 до 19 ч. В деня на двубоя, 15.02, ще работят касите на ул. "Гурко", "Синьото", "Ариана" и ст. "Българска армия" от 10 ч. до края на първото полувреме.

Обръщаме внимание, че от днес ръководството на ПФК Левски пусна в продажба и билети за VIP ложите в Сектор А на Национален стадион "Васил Левски". Цените на пропуските са 77 лв. и могат да бъдат закупени от сайта на Еventim или да бъдат поръчани на email office@levski.bg.

В продажба са и билетите за ложи 3, 4, 6 и 7 в сектор А. Цената им е 30 лв.

ПФК Левски има удоволствието да предостави нова възможност за децата и техните родители – изцяло семейни и обезопасени блокове разположени в сектор Б и в сектор Г („Лъвчета“). Цените на билетите за тях са следните – за един родител с до две деца - 10 лв. и за двама родители с до две деца - 15 лв.

Цените на билетите за сектори А и В са 15 лв., а за Б и Г – 10 лв.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК Левски в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава новата абонаментна кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“. Запазете своето място за всички домакински срещи на любимия отбор през пролетния полусезон и мачовете от турнира за Купата на България.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А - 15 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Б – 10 лв.

Сектор Г – 10 лв.

Сектор Б – Семеен сектор: 

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор Г – Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор А, Ложи 3, 4, 6 и 7  - 30 лв.

Сектор А, VIP ложи – 77 лв.

Още от БГ Футбол

Виж всички