Илиан Илиев недоволен от представянето на Черно море в последната контрола

Илиан Илиев недоволен от представянето на Черно море в последната контрола

Наставникът на Черно море Илиан Илиев не бе никак доволен от представянето на тима в днешната контролна среща с Лудогорец 2. “Моряците” представиха отбора си за пролетния дял в efbet Лига с равенство 2:2 срещу дубъла на “орлите”.

"Искаме да побеждаваме постоянно. През второто полувреме пак при статично положение допуснахме елементарен гол, което повтаряме и трябва да се вземат наистина мерки. Въпросът е, че трябваше да играем малко по-освободени, с по-голямо удоволствие. Вкарахме много напрежение в мача и видяхме, че когато вкараш напрежение и другият отбор е затворен, трудно се създават ситуации. Със сигурност някои играчи, за които смятахме, че ще бъдат титуляри, с тази контрола малко ни върнаха назад в мисленето. Имаме една седмица да се подготвим за мача с Дунав".

"Добре е примерно, че съперникът игра прибран, защото се очаква и Дунав да играе по този начин и ние трябва да имаме начини да спираме техните контраатаки, а не както направихме грешката за втория гол днес. Пуснахме да има контраатака от почти изритана топка. Присъщо е на човека, когато има голямо внимание към даден футболист, медийно и от феновете, изведнъж да си станал звезда прекалено рано, така че свалянето на земята си е моя работа. Трябва да ги поправим, не ми хареса поведението на някои момчета и ще трябва да имаме сериозни разговори, той като единствена звезда е отборът. Габриел Лейте, според мен, много трудно ще остане в отбора".

"Шансовете му да остане са по-малки. Единственото, което допуснахме по време на подготовката, е неприятната контузия на Фахд Актау. Това малко ни ограничава при избора на централни защитници. Цветомир Панов също пропусна доста от подготовката и видяхме, че не е в идеално състояние. Това ни притеснява, че три-четирима души пропуснаха част от подготовката, а те са опции да играят."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти