Гледай на живо

Очаквайте: Дания - Англия

Новият нападател на Юнайтед: Не ме интересуваше намаляването на заплатата, просто исках в Манчестър

Новият нападател на Юнайтед: Не ме интересуваше намаляването на заплатата, просто исках в Манчестър

Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало, който бе взет под наем от Шанхай Шенхуа, сподели първите си впечатления си след преминаването на "Олд Трафорд" в последните часове на трансферния прозорец.

"Беше много драматично. Моят агент ми се обади предния ден и ми каза за интереса на Манчестър Юнайтед. Исках всичко да се случи. Няколко други клуба проявиха интерес към мен, но аз казах: "Моля, просто изберете Юнайтед, ако е възможно".

В 11 ч. в Шанхай агентът ми се обади да ми каже, че Манчестър иска да сключи сделка, затова се събудих същата вечер и започнах да търся преводач, който да отиде в съвета на директорите и всичко останало. Не спах цяла нощ, тъй като трансферният прозорец приключи в 7 ч. шанхайско време. Агентът каза, че ще получа обезщетение, за да отида в Юнайтед.

Казах: "Не ме интересува. Направи го да се случи. Искам да играя в Юнайтед. Не ме интересува какво ще бъде намалението на заплатата. Обадих се на майка ми, тя беше щастлива, плачеше и всичко това. Беше драматично, не спях и бях много щастлив, че най-накрая се разбрахме", заяви Одион Игало.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички