Крушчич не иска да говори за оставка, обяви: Направихме силна подготовка

Крушчич не иска да говори за оставка, обяви: Направихме силна подготовка

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че е доволен от лагера на червените в Испания, а и от последния двубой срещу Яблонец, въпреки че той бе загубен с 0:2.

Също така специалистът призна, че е концентриран изцяло върху работата си на терена и не иска да мисли или говори за напускане предвид лошите резултати в подготовката.

“Не съм доволен само от резултата, но днес позитивните неща бяха повече. Доволен съм от реакцията на играчите, тичахме доста. През първото полувреме ни липсваше малко късмет. Вкараха ни гол при първото статично положение, после ни хванаха на контраатака. Днес положителните неща бяха повече. Липсваше ни малко късмет, а и трябва да отработим някои неща в атака, но този мач ни дава позитиви.

Загубихме, но днес бяхме компактни, с добро придвижване и реакция. Играчите дадоха максимума. Показаха, че могат да издържат по 90 минути.

Резултатите не бяха на нивото, на което искахме. Но мога да кажа, че направихме силна подготовка. През три дни имахме мачове, а между тях работихме здраво. Това се отразяваше на резултатите. Не бяхме свежи. Доволен съм от момчетата. Всички дадоха максимума. Имаме две седмици, в които да работим. Да сме по-бързи в атака.

Днес имахме два-три добри момента. Можеше да ни дадат и дузпа. Но нямахме късмет. Ще работим още повече в нападение. В края на полусезона вкарвахме много голове, сега се задрудняваме малко, но ще работим”, каза Крушчич.

Последва въпрос дали не е притеснен от недоволството на феновете и за своя пост заради лошите резултати на ЦСКА-София в Испания, специалистът заяви:

“Работя професионално. Мисля как да подготвя отбора тактически и физически. Не искам да мисля за такива неща. Не искам да разговарям на тази тема, това не е тема за мен.”

Още от БГ Футбол

Виж всички