Две от трите нови попълнения излизат титуляри за Левски срещу арменци

Две от трите нови попълнения излизат титуляри за Левски срещу арменци
Две от трите нови попълнение на Левски през тази зима - Симеон Славчев и Стайн Спиерингс се очаква да дебютират от първата минута в контролата срещу Пюник. "Сините" излизат срещу арменците утре в 16:30 ч., на терена на комплекс "Голд Сити" в Алания, където са на лаге Това ще бъде първата проверка на 26-кратните шампиони за 2020 година.
Наставникът Петър Хубчев е доволен, че всички негови играчи са здрави, като единствено Янис Каргас пропусна днешните занимания заради настинка. Третото ново попълнение Деян Лозев най-вероятно ще дебютира след почивката.
Нападателят Найджъл Робърта е готов за игра, като се бори за титулярно място със Станислав Костов и Дени Алар. Предвид това, че Холмар Ейолфсон пропусна първата част от подготовката, тъй като бе на лагер с националния отбор на Исландия, Мартин Райнов и Нуно Рейш се очаква за стартират срещу седмия в арменското първенство.
Кали Тиам пък ще бъде партньор на Мони Славчев в центъра на терена.
Играчите на Левски имаха интензивно занимание под проливния дъжд в Алания, като утре сутринта ще имат тренировка, а следобед излизат срещу сребърните медалисти на Армения през сезон 2018/2019 година.

Още от БГ Футбол

Виж всички