Бруно Фернандеш не дава знаци, че е пред трансфер, коментираха от Лисабон

Бруно Фернандеш не дава знаци, че е пред трансфер, коментираха от Лисабон

Името на Бруно Фернандеш не спира да бъде свързвано с трансфер в Манчестър Юнайтед, но такъв все още няма, независимо че още през миналото лято се очакваше той да стане факт. В клуба на португалеца Спортинг (Лисабон) дори не виждат признаци у него, че се готви за раздяла.

“Много се говори, че Бруно щял да напусна. Външните хора може би също вярват в това. Но ние в клуба не усещаме така нещата. Не сме усетили Фернандеш да планира раздяла. Той продължава да бъде все така отдаден на отбора и мисли за мачовете”, заяви помощник-треньорът на Спортинг Емануел Феро.
Манчестър Юнайтед се развива, убеден е Солскяер
Манчестър Юнайтед се развива, убеден е Солскяер
Според последните информации английският клуб е предлага 42,5 милиона паунда сега плюс бонуси, с които сделката може да достигне до 68 милиона. Спортинг обаче иска 55,3 милиона паунда в аванс плюс още 15 милиона впоследствие. Освен това португалците искат промяна на условията по бонусите, които в момента са нереалистични според тях.

В същото време обаче вчера Correio de Manha съобщи, че Манчестър Сити се включва в наддаването, като "гражданите" били готови да платят доста по-висока трансферна сума в размер на 86 милиона паунда (100 милиона евро). Освен това "небесносините" били съгласни да оставят Фернандеш под наем в клуба от Лисабон до края на сезона.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти