Велковски: Със Златомир Загорчич се работи перфектно

Защитникът на Славия Димитър Велковски получи наградата си за Най-добър футболист на 20-ия кръг. Бранителят отговори на журналистическите въпроси, свързани с представянето на “белите” през първия дял на сезона и предишния му престой в Локомотив (Пловдив).

"Със Златомир Загорчич се работи перфектно. Той е добър психолог. Нямам ясен отговор защо играем слабо и колебливо като домакини. Не се получаваше през този полусезон. Надявам се всичко да се оправи и да заиграем по един и същи начин, както като домакини, така и гости. Дано няма спадове".

"Изключително радостен съм за Локомотив (Пд). Познавам доста момчета там. Според мен главният виновник е треньорът. Той работи по германска методика и има страхотна дисциплина при него. Когато някой футболист не спазва указанията, си носи последствията. Българските футболисти започваме да се отпускаме, когато ни се позволяват някои неща".

"Изненадан съм за себе си, че направих антирекорд (три червени картона). Не смятам, че е до дисциплина. Обяснявам си го лично, че всичко тръгна с една грешка срещу ЦСКА. Дойде един червен картон, оттам втори. Психически се замислих, че трябва да внимавам да не си изкарам още един, но случи да получа и трети. Имаше разговори с треньора преди третия червен картон. Трябваше да се случи, за да може главата ми да се изчисти".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти