Жестока битка за милиони между ЦСКА-София и ФКСБ, искан от Левски мъти водата на “червените”

Жестока битка за милиони между ЦСКА-София и ФКСБ, искан от Левски мъти водата на “червените”

ЦСКА-София и ФКСБ се оказаха в жестока битка, която може да донесе няколко милиона евро на един от двата клуба. Медиите в Египет твърдят, че местният гранд Ал Ахли търси усилено нападател и фаворити за привличане са Али Соу от ЦСКА-София и Харлем Гнохере от ФКСБ, който бе спряган и за Левски.

“Да, Ал Ахли иска да ме вземе”, казва Али Соу пред изданието “Masrawy”, цитирано от eg24.news. В информацията още се казва, че първоначално Ал Ахли е предложил 3,5 млн. евро за 25-годишния нападател на червените, но после офертата е увеличена на 4 млн. евро. ЦСКА-София обаче настоявал да получи 5 млн. евро.

ЦСКА-София продава Али Соу за 4 млн. евро
ЦСКА-София продава Али Соу за 4 млн. евро

 “Masrawy” допълва, че има шанс Ал Ахли да предпочете да вземе Харлем Гнохере. Агентът на френския нападател твърди пред румънското издание GSP, че 31-годишният футболист е на 80% сигурен за Ал Ахли. Единствената пречка била възрастта на играча.

“Преговорите в момента влизат в етап на договаряне на заплатата, която ще получи нападателят на ФКСБ. Нещата вървят добре”, допълват представители на Ал Ахли.

Ако сделката между ФКСБ и гранда от Кайро стане факт, то румънците ще приберат между 800 хил. и 1 млн. евро.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти