Аскрен: Масвидал заслужава да бъде избран за Най-добър боец за 2019

Аскрен: Масвидал заслужава да бъде избран за Най-добър боец за 2019

Въпреки бурната им история, Бен Аскрен похвали Хорхе Масвидал за скорошните му успехи. Популярността на Масвидал скочи, след като нокаутира Аскрен само за пет секунди с летящо коляно през юли 2019 г. Това постави рекорд за най-бърз нокаут в историята на UFC. Отношенията между двамата преди двубоя далеч не бяха колегиални, което направи победата още по-сладка за Масвидал.

Аскрен се появи в популярно ММА шоу по ESPN. В предаването той заяви, че за него Масвидал трябва да спечели “Боец на 2019 година.”

„Бих искал да избера Израел Адесаня над него, но мисля, че това би било нечестно. Ако трябва да гледам на това от безпрестристна гледна точка - победител трябва да бъде Хорхе. Ако някой кажеше това преди година, всички биха му се изсмяли. Но за съжаление мисля, че той го заслужава.”

„Не ми е неприятно. Това е истината“, добави той. „Това е реалността на ситуацията: изобщо не боли. Дали ми е приятно? Не, не ми е. Но трябва да го погледнем от обективна гледна точка", завърши американският борец.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти