Адесаня вярва, че феновете ще запомнят Джон Джоунс като стероиден измамник

Адесаня вярва, че феновете ще запомнят Джон Джоунс като стероиден измамник

Израел Адесаня и Джон Джоунс никога не са се харесвали особено. Израел и “Кокала” се дразнят в социалните мрежи и по интервюта всеки път когато имат удобен шанс. Това започна още откакто Адесаня потвърди, че е гледа на Джоунс като бъдещ опонент. Джон допълнително разгорещи спора им, като каза, че наследството към спорта на ММА, което Адесаня ще остави е, че той е имал запомнящо се излизане с танц към клетката и никой няма да се сеща за уменията му.

В скорошно интервю за популярно ММА шоу Адесаня каза, че проблемите на Джон с допинг тестовете и използването на забранени вещества ще определят как привържениците на спорта ще го запомнят.

“Джоунс трябва да си затвори устата. Хората ще го запомнят като един стероиден измамник. Никой вече не се интересува, особено след победата ти над Шогун Хуа през 2011 защото знаят, че си измамник. Още през 2016 година те хванаха с допинг в същия месец, в който хванаха и брат ти. Това е всичко, с което ще бъдеш запомнен! Моите разходки към клетката ще бъдат дори по-големи от цялата ти кариера!" закани се Адесаня.

View this post on Instagram

#AndStill @vqfit

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on Aug 31, 2019 at 8:41am PDT

Израел се очаква да защити златото в средната категория на UFC  срещу Йоел Ромеро в UFC 248 през март. Междувременно Джоунс също ще се бие, за да запази титлата и в полу-тежката дивизия Доминик Рейес на 8 февруари в UFC 247.

Как мислите би се развил евентуален двубой между двамата атлети, фенове? Кой ще грабне победата?

Още от Бойни спортове

Виж всички