Пламен Марков: Разделяме се само с Бодуров (видео)

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков говори пред медиите по време на сбора на отбора за първа тренировка. Той заяви, че от ръководството на "червените" ще се съобразят максимално с исканията на треньора Милош Крушчич за нови футболисти. Преди това сърбинът заяви, че държи да бъдат взети най-много двама нови. ЦСКА-София ще се раздели само с Николай Бодуров.

"Ние като ръководство, футболистите, целият отбор, феновете в България и чужбина може да очакват хубави неща от ЦСКА. Пожелавам на нашите привържениците да ни подкрепят, да ни следват навсякъде. Сега разговаряхме с играчите. Ръководството вярва в техните възможности. Това беше силно подчертано. Важно е отборът да е сплотен. Да има добри колегиални отношения. Ако е възможно, да има и приятелски. Трябва отборът да е едно цяло. Трбява да се борят за добри резултати. Естествено, че четвъртото място не удовлетворява никого. Четвърто място не подхожда на този голям клуб", каза Марков.

"Работи се по селекцията. Не се нагажирам с обявяването на нов играч. Знаете, единственото ни ново попълнение в момента е Ахмед Ахмедов. Когато има нови играчи, ние ще ги обявим в най-кратки срокове. Практиката не само на ЦСКА е да се съобразява с исканията на треньора. След като Крушчич е казал, че иска само двама, ние ще се съобразим да го уважим. Добрите играчи са в договорни отношения, но това не е пречка".

"На този етап не предвиждаме да се разделяме с футболисти, освен с Николай Бодуров. Важно е да има едни 23-24 играчи, които да са винаги готови да влязат в игра. Рубен Пинто е в договорни отношения. След като клубът продължава да разчита на Крушчич, той е лицето, което трябва да каже за Пинто. Ние се съобразяваме с вижданията на треньорите", каза още Марков.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти