Гледай на живо

Очаквайте Актьорът Филип Аврамов – Фицата в „Страст, емоция и футбол“

Стойне Манолов не пуска Уесли Ната на “Армията”

Стойне Манолов не пуска Уесли Ната на “Армията”
24-годишният бразилски халф Уесли Ната няма да заиграе на “Българска армия” през пролетта. Това става ясно от изявление на собственика на Царско село Стойне Манолов пред “Тема Спорт” в отговор на публикациите, че преговорите с ЦСКА-София за полузащитника са в напреднала фаза.
Уесли Ната е много близо до трансфер в ЦСКА-София
Уесли Ната е много близо до трансфер в ЦСКА-София
“За трима наши футболисти има оферти, но те са от чужбина, а не от България. От “Българска армия” няма нито оферна, нито запитване, нито контакт”, казва Манолов. Преди десетина дни той каза същото и за трансфер на Родни Антуи в същата посока.

Пред “Меридиан Мач” обаче той казва, че все пак е имало интерес от ЦСКА-София, но условията не устройвали Царско село.

“Вижте, няма да пуснем нашия футболист, който го искат под наем и с условия за процент при бъдеща продажба. Това не ни устройва. На нас ни трябват продажби на звездите ни, за да може да се издържаме. Има интерес от чужди клубове към Уесли Ната, Родни Антуи и още един наш футболист, който също е чужденец. Това не ви изненадва, нали? Да сте чули през последните години български играч да е направил сериозен трансфер? За съжаление е така. Може да продадем само един от основните си играчи, но това ще стане за наистина сериозна сума. Защото ни трябват пари, но от друга страна, целта ни е да останем в елита”, обяснява подробно Манолов пред “Меридиан Мач”.

Още от БГ Футбол

Виж всички