Локо (ГО) ще залага на юноши

Локо (ГО) ще залага на юноши

Първата тренировка за новата година на Локомотив ГО ще е на 6 януари (понеделник). Подготовката ще премине изцяло при домашни условия, като ще се изиграят шест контроли.

Трима основни състезатели от защитата вече не са част от отбора – Михаил Минков, Атанас Фиданин и Мартин Сандов, пише "Тема спорт". Интерес имаше и към Ивайло Тодоров, но клубът, а и самият футболист са преценили, че е по-добре да се търси сериозен отбор за него след края на сезона.

Към отбора се присъединяват синовете на двама от треньорите в школата на Локомотив. Георги – син на Живко Маминов, идва от Дряново, а от Академик Св идва Марин – синът на Илия Пендов. Сериозен шанс ще получи юношата Момчил Кузманов, който ще бъде налаган в основния състав по време на контролите. Клубът преговаря и с един-двама опитни футболисти със стаж в Първа лига, но до 6 януари едва ли ще има нови хора в отбора.

По време на подготовката Локо ще играе с два отбора от Първа лига – Черно море и Дунав Русе. Останалите проверки са срещу Ботев Гълъбово, Лудогорец II, Янтра Гб, Литекс.

Още от БГ Футбол

Виж всички