Тони Здравков: Времето не е с нас

Тони Здравков: Времето не е с нас

Наставникът на Ботев (Враца) Антони Здравков даде мнението си след контролата с ЦСКА-София, която врачани загубиха с 0:2.

"Видяхме старание, желание, глад за футбол, което е нещо съвсем нормално. След тази пауза е нормално да имаш желание за игра. Имаше неточности, но съм доволен от старанието на момчетата. Липса на синхром ли? Имаше, да. Виждаше се, но е нормално. Тренираше се на групи през последния месец, преди това два месеца не се тренираше.

Времето не е с нас, но искаме или не, трябва да наваксаме. Липсва бързината, пъргавината. Опитахме се да търсим свободните зони, да владеем топката, доколкото ни беше позволено. Това са позитивни неща. От ден на ден отборът трябва да се старае да върви напред, тъй като трябва да печелим мачовете, които ни предстоят.

Не мога да кажа, че за мача с Ботев ще сме готови на 100%, колективната игра ще надделява в този период. Всички момчета, които имат картотека, ще продължат участието си до края на шампионата. Остана да преговаряме с още няколко момчета, целта ни е да не трябва да взимаме много нови играчи, тъй като няма да има време и от първенство ще се влезе в новото първенство. Целта е да запазим мястото в групата", каза специалистът след проверката в Борисовата градина.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти